Tidsbokning

TIDSBOKNING

|
Delbetala med Klarna

DELBETALA

|
Klart på 3 veckor

KLART PÅ 3 VECKOR


Välkommen till bloggen, här har vi samlat praktiska tips och råd!

AnlitaMalare
Applicering av microcement – så här går det till

Funderar du på att använda microcement i ditt nästa projekt? Här går vi igenom de olika stegen som ingår i ett arbete med microcement. Läs mer om hur underlaget förbereds, applicering, rekommenderade torktider, härdning och mer!

Microcement-Egenskaper-Funktion
Microcement – ett material med perfekta egenskaper för badrum

Upptäck egenskaperna som gör microcement till ett perfekt material för badrum. Vår guide går igenom vattentäthet, slitstyrka, underhåll men även färg, textur och glans. Microcement har flera optimala egenskaper som förklarar varför så många väljer det som material till badrummet.

AnlitaMalare
Anlita målare? Tips på hur du jämför offerter och vad som bör ingå i priset

Att anlita en professionell målare för att måla om hemma kan variera mycket i pris. Storlek på rummet, hur mycket förarbete som behöver göras och kvalitén på hantverket är faktorer som styr priset. Här går vi igenom hur du jämför offerter och vad som bör ingå i priset.

malning-grundlaggande-information1
Så här förbereder du en vägg för målning. Läs våra tips och råd!

Att förbereda väggarna inför en ommålning är viktigt för att få ett perfekt resultat. I den här guiden går vi igenom steg-för-steg hur du förbereder dina väggar för ett nytt lager färg.

introduktion-microcement-badrum
Funderar du på nytt golv? Vår golvguide går igenom olika alternativ

Upptäck fördelar och nackdelar med olika typer av golv. Vi går igenom parkett, vinyl, betong och mer. Läs vår golvguide om olika golv och deras egenskaper.

introduktion-microcement-badrum
Introduktion till microcement i badrummet

Upptäck fördelarna med microcement - ett mångsidigt material som blivit ett populärt val när det gäller badrumsrenoveringar. Lär dig mer om materialets fördelar och begränsningar i vår guide.

lägga-parkett
Så här gör du – golvläggning av parkett steg-för-steg

Oavsett om du renoverar eller bygger ditt nya hem så är ditt golvvalet avgörande för ditt hems inre. I den här artikeln kommer vi att täcka grunderna men även avancerad golvläggning i Stockholm och dess tekniker, inklusive en steg för steg process med förberedelser och metoder för olika typer av golv.

lägga-parkett
Vilken färg och glansgrad passar för inomhusmålning?

När det kommer till inomhusmålning kan valet av färg och glansgrad göra stor skillnad på utseendet och hållbarheten på dina målade väggar. Här går vi igenom vattenbaserad och oljebaserad färg samt hur du väljer rätt glansgrad.

lägga-parkett
Tips på hur du förbereder golvytan innan golvläggning

Underlaget är avgörande för slutresultatet av ditt nya golv och påverkar också hur smidig själva golvläggningen blir. Läs om hur du säkrar ytan innan golvläggning, vikten av fuktspärr och hur du skapar en jämn yta.

MicrocementFordelar
Fördelarna med materialet Microcement

Microcement är särskilt värdefullt för sin förmåga att appliceras sömlöst på olika ytor, vilket erbjuder en estetisk och ren design. Läs om fördelarna med microcement.

MicrocementFordelarDesignflexibilitet
Anpassa microcementen efter din stil - ett material med valmöjligheter

Microcement har blivit ett alltmer populärt material inom modern interiördesign, och för dem som söker en unik, mångsidig lösning är det svårt att hitta ett bättre alternativ. Läs intervjun med vår kundtjänstmedarbetare för Microcement på Refine.se, för att få en djupare inblick i detta fascinerande material och dess många användningsområden.

MicrocementFordelarHallbarhet
Hållbarhet och Miljöfördelar med Microcement

För att få en djupare inblick i hållbarhet för microcementen, vilka olika typer det finns och vilket du ska använda för ett miljöcertifierat bygge., Lär dig med om microcementens och dess unika egenskaper och fördelar.

MicrocementJonkoping
Microcement växer i städer såsom Jönköping

Microcement blir alltmer populärt för sina mångsidiga egenskaper för både hem och kommersiella utrymmen i Jönköping.

Microcement-hur-gor-man
Belysningens Påverkan på Microcement: En Intervju med Anders Hedh från Topcret

Upptäck hur rätt belysning kan transformera ditt microcement-badrum. Läs våra experttips från Anders Hedh på Topcret för att maximera estetik och funktionalitet. Få insikt om de senaste trenderna och teknikerna för att skapa en perfekt atmosfär i ditt badrum.

Microcement-hur-gor-man
Microcement i Badrum: Vattentålighet och Användning

Upptäck hur microcement fungerar i våtutrymmen som badrum genom vår intervju med materialkunniga på Refine.se. Lär dig om dess vattentålighet, appliceringsprocess och fördelar som estetisk flexibilitet och minimalt behov av rivning vid renoveringar.

Microcement-hur-gor-man
Så underhåller du din Microcement för lång livslängd av materialet!

Lär dig mer om grunderna till vad som förlänger livet på din nya microcementerade yta. Vi berättar lite om rengöring och viktiga saker att tänka på vid nyläggning.

Microcement-hur-gor-man
Reparera Microcement - är det möjligt?

I denna intervju berättar vi mer om reparationer av microcement, vad man ska va vaksam på och om det går att reparera microcement.

Rengör Microcement - det behöver du veta

Steg för steg vad du behöver göra för att rengöra microcement på bästa sätt, här tar du del av Topcrets skötselråd meg hjälp av intervju med vår kollega Elin.