Tidsbokning

TIDSBOKNING

|
Delbetala med Klarna

DELBETALA

|
Klart på 3 veckor

KLART PÅ 3 VECKOR

Hur fungerar Refine?
MÅLERI

Proffsigt måleriarbete med fem års garanti

Är det dags att få ny färg på väggarna? Lägg in måtten och se ditt fasta pris på 5 minuter. Allt ingår, klart på 3 veckor och delbetala om du vill. Våra duktiga målare är erfarna proffs och vi lämnar 5 års garanti på vårt arbete. Kolla priset och boka ett startdatum!


Målare i Stockholm
Allt ingår i vårt fasta pris

När du anlitar oss tillkommer inga extra kostnader, allt ingår. Vi gör alltid ett grundligt förarbete - sprickor och ojämna ytor spacklas och slipas för att få en slät och snygg väggyta. Vi målar först ett lager grundfärg och sedan två lager med den valda kulören. Självklart täcker vi in golv och ytor som inte ska målas, städar upp och dammsuger när vi är klara samt tar med allt arbetsmaterial som ska återvinnas.


Välj vilken nyans du vill
Välj färg så gör vi resten

Att måla väggarna är ett enkelt sätt att uppdatera och förnya ett rum. Om du gör den roliga delen med att välja färgnyans så tar vi hand om resten. Vi använder kvalitetsfärg från Nordsjö som ger en snygg och behaglig yta. Färgen är miljöcertifierad med både Svanen och EU Ecolabel och även godkänd av Astma- och allergiförbundet.

Du kan välja färgnyans när du gör din beställning eller så bestämmer du färgval senare. Det viktiga är att färgvalet är klart senast startdag.

Missa inte! Vill du måla taket samtidigt som väggarna så finns det som tillval när du gör din beställning.


Så här fungerar det

1. Välj kommun och tjänst

2. Ange mått och välj material

3. Se ditt fasta pris - allt ingår!

4. Boka startdag och beställ

Fast pris på 5 minuter, börja här!
Klicka på listan för att börja din beställning.
Parkett

Golvläggning >

Måleri

Måla väggar >

Delbetala med Delbetala med klarna

mala-om
”Från fettfläckig tapet från 90-talet till en grön oas på bara sex dagar.”

Vi blev väldigt imponerade över effektiviteten. Från ett start-möte där man gick igenom allting som behövde göras, så startade arbetet samma dag. Alla som sett vårt sovrum, inklusive oss själva, har varit riktigt imponerade. Från fettfläckig tapet från 90-talet till en grön oas på bara sex dagar. Istället för att stå där själva och dra tapet utan att egentligen ha en aning om vad vi sysslade med så fick vi ett riktigt bra bemötande av kundservice och utförande av målaren. Och det till ett väldigt bra pris!


Leona Clements, Tungelsta


Support medarbetare
Vi finns till hands om du har frågor eller funderingar

Har du frågor eller behöver hjälp med din beställning. Tveka inte utan hör av dig till Elin och Elsa på kundsupport som finns till hands för att svara på dina frågor eller hjälpa till med beställningen. Ring eller maila!

Telefon: 08-86 72 00 - Email: kundtjanst@refine.se


Tips om färgval och glansgrad.

Läs mer på vår blogg >