Tidsbokning

TIDSBOKNING

|
Delbetala med Klarna

DELBETALA

|
Klart på 3 veckor

KLART PÅ 3 VECKOR

Hur fungerar Refine?
SÅ HÄR FUNGERAR DET

Fast pris på 5 minuter och klart på 3 veckor!

Undrar du vad det kostar att måla om eller vad golvläggning kostar? Du har du kommit rätt! Vi erbjuder fast pris på måleriarbete och golvläggning och lovar att det är klart inom 3 veckor. Lägg in måtten så ser du ditt fasta pris direkt. Allt ingår, våra duktiga målare är erfarna proffs och vi lämnar 5 års garanti på vårt arbete. Kolla in priset och boka ett startdatum!


Beställ måleriarbete eller golvläggning i fyra enkla steg
  1. Börja med att välja kommun och sedan väljer du tjänst.
  2. I steg två anger du rummets mått och väljer material. För golvläggning lägger du in rummets bredd och längd och väljer golv. För måleriarbete anger du rummets bredd, längd och höjd och väljer färgnyans. (Färgnyans går också bra att bestämma senare). Det är enkelt att lägga till fler än ett rum.
  3. När du gjort dina val så visas ditt fasta pris – allt ingår, både arbete och material! Det är lätt att gå tillbaka ändra om du önskar. Här finns också möjlighet att lägga till takmålning.
  4. I steg fyra bokar du det datum när du vill att arbetet startar. Du väljer också hur du vill betala – faktura från Refine när jobbet är klart eller något av betalningsalternativen via Klarna; delbetalning, få först betala sen eller betala direkt.
  5. Klart! En orderbekräftelse skickas via e-post.

Har du frågor eller behöver hjälp med din beställning. Tveka inte utan hör av dig till Elin och Elsa på kundsupport som finns till hands för att svara på dina frågor eller hjälpa till med beställningen. Ring eller maila!

Telefon: 08-86 72 00

E-post: kundtjanst@refine.se


Jobbstart - genomgång och förberedelse

När vi fått din beställning tar vi personlig kontakt och stämmer av din order och eventuella frågor. Det startdatum du bokat är den dag då arbetet börjar. På morgonen kommer vår hantverkare och tillsammans dubbelkollar ni att angivna mått är korrekta och stämmer av materialval. Sedan startar arbetet. Att förbereda innan startdag:

  1. Eftersom arbetet går igång på startdagen är det viktigt att utrymmet där arbetet ska utföras är tomt. Flytta ut möbler, lösöre, gardiner, tavlor m.m. Om du behöver hjälp med att flytta ut möbler så kan du beställa den tjänsten av oss mot en extra kostnad. Hör av dig till oss i så fall.
  2. Förbered en extra nyckel för nyckelkvittering. Refine kvitterar ut en nyckel för att kunna bedriva arbetet och nyckeln återlämnas när jobbet är klart.
  3. Om du vill ändra något vad gäller material eller färgnyans så behöver du ha ditt nya val klart till startmötet. Hör gärna av dig om frågor.

Så här fungerar det

1. Välj kommun och tjänst

2. Ange mått och välj material

3. Se ditt fasta pris - allt ingår!

4. Boka startdag och beställ

Fast pris på 5 minuter, börja här!
Klicka på listan för att börja din beställning.
Parkett

Golvläggning >

Måleri

Måla väggar >

Delbetala med Delbetala med klarna