Tidsbokning

TIDSBOKNING

|
Delbetala med Klarna

DELBETALA

|
Klart på 3 veckor

KLART PÅ 3 VECKOR

Hur fungerar Refine?
GOLVLÄGGNING

Nytt golv på enklast möjliga sätt

Drömmer du om ett nytt golv? Kom till skott och beställ golvläggning hos oss – enkelt, tryggt och garanterat klart på 3 veckor. Ange måttet på ditt rum och välj parkett så visas ditt fasta pris direkt, boka ett startdatum och luta dig tillbaka. Enkelt, eller hur?


Kvalitetsgolv
Svanenmärkta golv av högsta kvalitet

Golven vi rekommenderar kommer från svenska Kährs och Pergo. Det är vackra, hållbara parkettgolv i ek som går att slipa 2-3 gånger och har 20-33 års garanti. För dig som söker ett extra slitstarkt golv erbjuder vi vattentåliga och snygga laminatgolv av bästa kvalitet. Mer info om respektive golv hittar du när du gör din beställning.


Golvläggare i Stockholm
Med erfarna golvläggare blir resultatet perfekt

När du anlitar oss kan du vara säker på att golvet läggs in på rätt sätt. Våra golvläggare är erfarna proffs och vi lämnar 5 års garanti på vårt arbete. Vi har koll på vad som är optimal luftfuktighet och temperatur för golvläggning och kontrollerar att undergolvet är torrt, plant och solitt. Skulle det vara mindre svackor i undergolvet så åtgärdar vi det. Självklart städar vi upp efter oss och tar med det som ska återvinnas.


Så här fungerar det

1. Välj kommun och tjänst

2. Ange mått och välj material

3. Se ditt fasta pris - allt ingår!

4. Boka startdag och beställ

Fast pris på 5 minuter, börja här!
Klicka på listan för att börja din beställning.
Parkett

Golvläggning >

Måleri

Måla väggar >

Delbetala med Delbetala med klarna

Kundjobb
“Mötet med golvläggaren var en positiv upplevelse – han var lika trevlig som noggrann.”

Jag var först lite tveksam till att beställa hantverksjobb över internet, men efter kontakt med Elin på Refine rätades mina frågetecken snabbt ut till utropstecken. Mötet med golvläggaren Alex blev en lika positiv upplevelse. Han visade sig vara lika trevlig som skicklig och noggrann. Jag är själv lite petig och gillar inte fusklösningar så det uppskattade jag mycket.


Mats Thufvesson, Enskede


Välj rätt golv med vår golvguide.

Läs mer på vår blogg >