Tidsbokning

TIDSBOKNING

|
Delbetala med Klarna

DELBETALA

|
Klart på 3 veckor

KLART PÅ 3 VECKOR

VANLIGA FRÅGOR

Svar på vanliga frågor

Ja, din beställning är färdiglevererad senast 3 veckor från det startdatum du bokade i samband med din beställning. Tidplanen gäller din beställning och inte eventuellt extraarbete som du beställer i efterhand. För extraarbete görs en separat tidplan.

Om du vill ändra ditt materialval eller färgnyans så har du möjlighet att göra det i samband med uppstartsmötet. Bestäm innan uppstartmötet vad du vill ändra till så noteras ditt nya val skriftligt under mötet. Om det är en prisskillnad jämfört med tidigare val så kommer du faktureras separat för extrakostnaden.

På uppstartsmötet kommer hantverkaren att kontrollmäta rummet. Om måttet inte stämmer med det som angetts vid beställning så faktureras alternativt krediteras mellanskillnaden.

ROT-avdrag innebär att du får göra avdrag med 30% på arbetskostnaden när du anlitar någon för reparation, underhåll samt ombyggnad och tillbyggnad. Du ansöker inte själv om ROT-avdrag utan det gör den som utför arbetet, i det här fallet Refine. ROT-avdraget får högst vara 50 000 kronor per år. På Skatteverkets hemsida kan du se hur mycket avdrag du eventuellt redan utnyttjat i år

Länk till skatteverket > >

Om det i efterhand visar sig i att du inte har rätt till ROT-avdrag så fakturerar Refine separat den summa som motsvarar ROT-avdraget vid beställning.

Vi rekommenderar att du loggar in på Skatteverkets hemsida och stämmer av att du har rätt till ROT-avdrag och hur mycket ROT-avdrag som eventuellt redan nyttjats detta år.

Länk till skatteverket > >

Refine har två olika sätt att samla in omdömen från våra kunder i dagsläget. Vi efterfrågar endast citat från kunder som lagt beställning hos oss och som vill delta med namn. Vi publicerar en nedkortad version av kundernas omdöme efter deras godkännande. Alla recensioner som givits från våra kunder går att finna på Google Review i vår Google Profil.


Ställ en fråga.

Vi svarar snabbt!

Maila oss på kundtjanst@refine.se eller använd formuläret nedan.