Tidsbokning

TIDSBOKNING

|
Delbetala med Klarna

DELBETALA

|
Klart på 3 veckor

KLART PÅ 3 VECKOR

Refine Online - Om oss
OM OSS

Yrkesstolthet syns i finishen!

Hej, roligt att du har hittat till oss! Har du något som behöver fixas hemma? Vi som står bakom Refine har en gedigen bakgrund i byggbranschen och många års erfarenhet av renoveringsprojekt, vi har lagt in hundratals nya golv och ansvarat för lika många måleriarbeten. Självklart kan du förvänta dig ett noga utfört arbete, våra hantverkare är erfarna proffs som vet vad som krävs för ett resultat utöver det vanliga.

Tanken bakom Refine är att erbjuda dig ett tryggt och enkelt sätt att få hjälp med golvläggning, måleriarbete och microcement. Vi erbjuder fast pris, delbetalning om du vill, lovar att det är klart inom 3 veckor och lämnar 5 års garanti på vårt arbete. Golvläggning och måleriarbete kan du beställa direkt här på hemsidan. Microcement offererar vi efter en genomgång av ditt projekt. (Självklart kan vi även offerera måleriarbete och golvläggning på vanligt sätt om du föredrar det.)

På Refine strävar vi att jobba hållbart i hela ledet – från inköp, materialval, kvalitén på våra tjänster till hantering av byggavfall. Vi jobbar endast med miljömärkta och hållbara material av högsta kvalitet och klimatkompenserar alla våra transporter. Vårt team av proffsiga hantverkare har svenskregistrerade företag som följer gällande lagar, regler och branschkrav och arbetar med schyssta villkor. För att säkerställa att vårt byggavfall återvinns till stor del så möjligt samarbetar vi med Sortera som är erkänt duktiga på området. Självklart finns mer att göra och vi jobbar hårt för att utveckla och förbättra vårt hållbarhetsarbete.

Vi ser fram emot att hjälpa dig med ditt nästa projekt!

Välkommen till Refine!


Support medarbetare
Vi finns till hands om du har frågor!

Hör av dig till Elin och Elsa på kundsupport om du undrar något. Självklart kan du även få en offert mailad. Ring eller maila oss så går vi igenom vad du behöver hjälp med och sedan återkommer vi med offert.

Telefon: 08-86 72 00 - Email: kundtjanst@refine.se


Refine Online AB

Adress: Hantverksvägen 4E , 137 37 Västerhaninge

Org.nr: 559305-3506

E-post: kundtjanst@refine.se

Telefon: 08-86 72 00


Så här fungerar det

1. Välj kommun och tjänst

2. Ange mått och välj material

3. Se ditt fasta pris - allt ingår!

4. Boka startdag och beställ

Fast pris på 5 minuter, börja här!
Klicka på listan för att börja din beställning.
Parkett

Golvläggning >

Måleri

Måla väggar >

Delbetala med Delbetala med klarna

Fast pris
Fast pris
Tidsbokning
Tidsbokning
Delbetala med Klarna
Delbetala
Klart på 3 veckor
Klart inom 3 veckor!