Tidsbokning

TIDSBOKNING

|
Delbetala med Klarna

DELBETALA

|
Klart på 3 veckor

KLART PÅ 3 VECKOR

Refine Online - Microcement
MICROCEMENT

Förnya badrummet med microcement!

Vill du renovera ditt badrum? Microcement är ett nytt, smart material som gör det enkelt och kostnadseffektivt att förnya badrummet. Hemligheten är att det går att applicera direkt på de flesta ytor och du slipper det stökiga arbetet med att riva ut befintligt kakel eller klinker. Med microcement kan du ha ett nytt badrum på mindre än 3 veckor!


badrum-microcement
Vacker och tålig yta med microcement

Microcement är en blandning av cement, vatten och mineralpigment och finns i många olika nyanser. Den vattentåliga ytan påminner om betong och det går att välja mellan en lite grövre struktur eller en finkorning, polerad yta. En annan fördel med microcement är att det inte blir några skarvar och ytan är lätt att hålla ren. Microcement kan användas både till väggar och golv och fungerar förstås även i kök och andra utrymmen.


malare
Perfekt resultat med certifierade hantverkare

Microcement appliceras i tunna lager där varje lager fyller en viktig funktion för slutresultatet, först uppbyggnad och utjämning av underlaget sedan skapandet av vald struktur och färg och till sist ett lager som förseglar ytan och ger hög slitstyrka. Det färdiga ytskiktet har en tjocklek på 2-3 mm och arbetet görs för hand på traditionellt sätt med spackelspade. Vi använder högkvalitativ microcement från Topcret och våra certifierade hantverkare fixar ett perfekt resultat och säkerställer att ytskiktet är godkänt enligt branschregler för våtrum.


Support medarbetare
Vill du veta mer eller få offert - kontakta oss!

Vill du veta vad det kostar att renovera med microcement hemma hos dig? Ring eller maila oss så tar vi snabbt fram en offert. Självklart är det fast pris som gäller där både arbete och material ingår. Du väljer sedan en startdag som passar och vi ser till att det är klart inom 3 veckor.

Telefon: 08-86 72 00

E-post: kundtjanst@refine.se


Kundjobb
”Vi är jättenöjda med microcementen och överlyckliga över vårt nya badrum.”

Jag hittade Refine genom en sökning på microcement på google, mejlade in min förfrågan och fick ett trevligt svar och offert inom några timmar. Hantverkaren som gjorde jobbet tog kontakt med mig innan startmötet vilket kändes riktigt bra och på startdagen var ni på plats i tid och gav oss väldigt tydligt information om hur allt skulle går till. Hantverkaren höll kontakt med oss under hela arbetet och skötte allt superfint. Vi är riktigt nöjda med Refines service och utfört arbete.


Jason Berridge, Vendelsö


Vanliga frågor om microcement

Vad är microcement?

Microcement är en blandning av cement, vatten och mineralpigment och kallas även för microbetong eller designbetong. Konsistensen på microcement påminner om flytspackel och appliceras i tunna lager och blir ca 2–3 mm i tjocklek. En stor fördel med materialet är att det inte kräver så mycket förarbete utan kan appliceras direkt på underlag som till exempel kakel, klinker och gips.

I vilka rum kan man använda microcement?

Man kan ha microcement i alla rum, det är en smaksak. Eftersom micorcement är vattentätt passar det extra bra i badrum och kök.

På vilka ytor kan man använda microcement?

Microcement kan användas både inomhus och utomhus och går att applicera på flera olika typer av underlag, till exempel laminat, MDF, kakel, klinker, betong och plastmattor.

Är microcement godkänt i badrum?

Det är godkänt att ha microcement i badrum men det finns regler att förhålla sig till för att det ska bli branschmässigt utfört och tätt. Refine använder microcementet Topcret som kräver att endast certifierade utförare får använda sig av produkterna för att garantera ett godkänt resultat.


Ring eller maila oss för offert!

Telefon: 08-86 72 00

E-post: kundtjanst@refine.se


Vi erbjuder microcement för kunder i Stockholm och Jönköping.

Läs mer på vår blogg >