Tidsbokning

TIDSBOKNING

|
Delbetala med Klarna

DELBETALA

|
Klart på 3 veckor

KLART PÅ 3 VECKOR

Hur fungerar Refine?
GOLVLÄGGNING

Nytt golv på enklast möjliga sätt

Drömmer du om ett nytt golv? Kom till skott och beställ golvläggning hos oss – enkelt, tryggt och garanterat klart på 3 veckor. Ange längd och bredd på ditt rum och välj parkett så visas ditt fasta pris direkt, boka ett startdatum och luta dig tillbaka. Enkelt, eller hur? Föredrar du att få offert mailad på vanligt sätt? Inga problem, hör av dig så går vi igenom ditt golvprojekt.


Kvalitetsgolv
Svanenmärkta golv av högsta kvalitet

Golven vi rekommenderar kommer från svenska Kährs och Pergo. Det är vackra, hållbara parkettgolv i ek som går att slipa 2-3 gånger och har 20-33 års garanti. För dig som söker ett extra slitstarkt golv erbjuder vi vattentåliga och snygga laminatgolv av bästa kvalitet. Mer info om respektive golv hittar du när du gör din beställning. Har du redan hittat ett golv du vill använda? Hör av dig så ordnar vi det.


Golvläggare i Stockholm
Med erfarna golvläggare blir resultatet perfekt

När du anlitar oss kan du vara säker på att golvet läggs in på rätt sätt. Våra golvläggare är erfarna proffs och vi lämnar 5 års garanti på vårt arbete. Vi har koll på vad som är optimal luftfuktighet och temperatur för golvläggning och kontrollerar att undergolvet är torrt, plant och solitt. Skulle det vara mindre svackor i undergolvet så åtgärdar vi det. Självklart städar vi upp efter oss och tar med det som ska återvinnas.


Så här fungerar det

1. Välj kommun och tjänst

2. Ange mått och välj material

3. Se ditt fasta pris - allt ingår!

4. Boka startdag och beställ

Fast pris på 5 minuter, börja här!
Klicka på listan för att börja din beställning.
Parkett

Golvläggning >

Måleri

Måla väggar >

Delbetala med Delbetala med klarna

Kundjobb
“Mötet med golvläggaren var en positiv upplevelse – han var lika trevlig som noggrann.”

Jag var först lite tveksam till att beställa hantverksjobb över internet, men efter kontakt med Elin på Refine rätades mina frågetecken snabbt ut till utropstecken. Mötet med golvläggaren Alex blev en lika positiv upplevelse. Han visade sig vara lika trevlig som skicklig och noggrann. Jag är själv lite petig och gillar inte fusklösningar så det uppskattade jag mycket.


Mats Thufvesson, Enskede


Support medarbetare
Vi finns till hands om du har frågor!

Hör av dig till Elin och Elsa på kundsupport om du undrar något. Självklart kan du även få en offert mailad. Ring eller maila oss så går vi igenom vad du behöver hjälp med och sedan återkommer vi med offert.

Telefon: 08-86 72 00 - Email: kundtjanst@refine.se


Välj rätt golv med vår golvguide.

Läs mer på vår blogg >